ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Støbejerns sautérpande

SPONSORERET INDHOLD | 21. august 2019

Skeppshult sautérpande i støbejern

Inden for madlavning er det almindeligt kendt, at støbejern er noget, der bare holder. Gryder og pander af støbejern er en meget gammel opfindelse, der kan spores helt tilbage til 300 år før vor tidsregning. Og selvom de går nok så langt tilbage i verdenshistorien, så er de bestemt ikke uddateret! Langt fra.

Virkelig mange professionelle kokke sværger i dag til støbejernsgryder og pander, og det er der flere helt særlige grunde til: Produkter af støbejern er helt forrygende varmeledere, og så er de bare lavet til at holde. Blot for at nævne et par af de mange fordele, der er ved støbejern.

Dér, hvor støbejern virkelig udmærker sig, er, når det kommer til simremad og gryderetter – og ikke mindst stegning. Støbejern har en fænomenal evne til at fordele varmen i gryden eller panden fuldstændig ensartet samt at holde på varmen. Derudover kan støbejern udsættes for utroligt høje temperaturer, hvilket er ret essentielt, når eksempelvis kød skal brunes rigtig godt af.

Hvis du desuden behandler din støbejernsgryde eller -pande med respekt, så er du garanteret et produkt, der kan overleve dig!

Støbejernspanden fra Skeppshult er udført i rent støbejern, og den er af ligeså gedigen kvalitet, som den er svensk. I modsætningen til de fleste andre støbejernsgryder og – pander på markedet, har denne pande ingen emalje eller anden form for belægning. Det betyder øget holdbarhed på produktet, såfremt du behandler den ordentligt.

Panden bliver faktisk bare endnu bedre ved brug, og du får hele 25 års garanti på den. Det siger ikke så lidt om den helt unikke kvalitet, denne støbejernspande laves i.

Håndtaget er lavet af valnøddetræ, hvilket gør, at du kan holde på den uden at brænde fingrene og helt uden brug af grydelap. Støbejernspanden kan i øvrigt bruges på alle former for komfurer og kogeplader – også induktion.

En svensk støbejernspande, helt uden dikkedarer, som kun bliver bedre ved at blive brugt – det er ikke noget, man kan sige om de fleste produkter i dag!


Panden kan bl.a. købes her hos KitchenOne.dk.

Skriv en kommentar