Go Back
+ servings
Juletrifli med æblegrød, kanelskum og brunkager
Servings: 2 personer

Juletrifli med æblegrød, kanelskum og brunkager

Juletrifli til decemberhyggen? Denne her er med brunkager, æbler og kanel-flødeskum. Triflien er nem og hurtig og et hyggeligt lille indslag til julebordet. 
Author: Henriette Kristiansen
Ret: Dessert, Sødt
Køkken: Dansk
Keyword: Æble, Jul, Julemad, Sødt
Tilb. tid: 20 minutter
Køletid: 30 minutter

Grej

[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Æblegrød

  • 450 gram Æbler 4-5 stk.
  • 1 tsk. Frisk ingefær revet
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 deciliter Vand

Kanelflødeskum

  • 2 deciliter Fløde
  • 1 spsk. Flormelis
  • 1 tsk. Kanel stødt

Topping

  • 50 gram Kiks Bastogne
  • 50 gram Brunkager
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Skræl og skær æbler i tern. Put dem i en gryde sammen med ingefær, vanillesukker og vand – giv et kort opkog og lad så simre til æblerne er møre. Mos eller stavblend til en æblegrød. Sæt på køl ca. 30 min.
  • Pisk fløde sammen med flormelis og kanel til en let flødeskum.
  • Knus bastogne kiks og brunkager.
  • Find 2 glas frem og fordel den kølede grød, vanilleskum og kager i dem, så du får fine lag i glassene. Pynt evt med kanelstænger og brunkager og servér (eller gem til senere).