Go Back
+ servings
Servings: 2 personer

Whisky sovs

Nem og lækker whiskey sauce.
Jeg hører ofte fra dem jeg taler med at de er i tvivl om hvilken sauce de skal lave.
Author: madsglunde
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Keyword: Aftensmad, Sauce, Whisky
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • Smør lidt
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stk. Skalotteløg
  • 0.5 spsk. Rosmarin tørret
  • 2 spsk. Sukker
  • 0.5 deciliter Balsamico
  • 0.5 deciliter Whiskey
  • 1 dåse Hakket Tomater
  • 2.5 deciliter Piskefløde
  • 1 stk. Bouillonterning okse
  • Salt og Peber
  • Maizena til jævning
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Løg og hvidløg hakkes og steges i en gryde med lidt smør til de er klare.
  • Sukker og rosmarin tilsættes og steges til det bliver lidt brunt.
  • Balsamico tilsættes og reduceres til halvdelen. Herefter det samme med whiskey.
  • Hakket tomat, fløde og okseboullionterninger kommes i.
  • Lad det småsimre i ca. 20 minutter herefter blendes det med en stavblender.
  • Smag det hele til med salt og peber og reducer til ønskede smag (eventuelt jævnes med maizena).