[the_ad id="142757"]
Din skærm forbliver tændt
- Smør lidt
- 1 fed Hvidløg
- 1 stk. Skalotteløg
- 0.5 spsk. Rosmarin tørret
- 2 spsk. Sukker
- 0.5 deciliter Balsamico
- 0.5 deciliter Whiskey
- 1 dåse Hakket Tomater
- 2.5 deciliter Piskefløde
- 1 stk. Bouillonterning okse
- Salt og Peber
- Maizena til jævning
[the_ad id="127284"]
Løg og hvidløg hakkes og steges i en gryde med lidt smør til de er klare.
Sukker og rosmarin tilsættes og steges til det bliver lidt brunt.
Balsamico tilsættes og reduceres til halvdelen. Herefter det samme med whiskey.
Hakket tomat, fløde og okseboullionterninger kommes i.
Lad det småsimre i ca. 20 minutter herefter blendes det med en stavblender.
Smag det hele til med salt og peber og reducer til ønskede smag (eventuelt jævnes med maizena).
Din skærm forbliver tændt