Pariserbøf er virkelig retro, og der er god grund til, at det stadig holder 100 %. Det er nemlig den perfekte kombination af sødme, syre, salt, umami, fedme, bitterhed og sprødt og blødt.
Start med at tage kødet ud af køleskabet i god tid. Det sikrer at kødet ikke får et "chok", når det rammer den brandvarme pande og dermed afgiver en masse væske. Det får kødet til at koge fremfor at stege - og det gør det meget svært at få en lækker stegeskorpe på vores bøffer.
Form kødet til en bøf.
Krydr bøffen med salt og peber.
Placér bøffen ovenpå toastskiven og tryk den flad ovenpå brødet. Du kan også trykke kødet ned omkring siderne af toasten - det er faktisk den "rigtige" måde at gøre det på.
Smelt smørret ved middelvarme.
Skru herefter op på middelhøj varme og kom brød/bøf på panden med kødsiden ned. Stegt det først i 5 - 6 minutter på kødsiden og herefter i 1 - 2 minutter på brødsiden.
Topping
Skær løg og rødbeder ud i fine tern og kom dem ovenpå bøffen sammen med en æggeblomme.
Slut af med et drys kaspers og peberrod.Velbekomme.