Go Back
+ servings
Servings: 4 personer

Nyretapper sous vide

Boeuf onglet/hanger steak. Fuld guide til lækre nyretapper i sous vide. Dette er uden tvivl én af de møreste og bedste udskæringer, og derfor fortjener den kun det bedste!
Author: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Keyword: Aftensmad, Bøffer, Gæstemad, Nyretapper, oksekød, sous vide
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 timer 5 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 600 gram Nyretapper Cirka
  • Salt og Peber friskkværnet
  • Ghee Eller en blanding af smør og smagsneutral olie
  • Flagesalt
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Start med at fjerne den store sene som tidligere nævnt. Brug gerne en god skarp kniv.
  • Afpuds herefter kødet for de værste hinder og sener og krydr med salt og peber på begge sider.
  • Vakuumpak kødet og hæld varmt vand i din sous vide (det gør opvarmningstiden kortere).
  • Indstil temperaturen som ønsket. Jeg satte min på 54 grader.
  • Kom posen i dit vandbad.
  • Lad kødet tilberede i 1,5 - 2 timer. Hvis du er i tvivl om kvaliteten på kødet, så giv det hellere 2 - 2,5 time.
  • Tag kødet ud af posen og tør det godt af - enten med et rent viskestykke eller noget køkkenrulle.
  • Giv kødet stegeskorpe. Giv dem ikke mere end 10-15 sekunder på hver side  Jeg stegte nyretapperne på panden i ghee. 
  • Tag kødet af panden og læg det over på et spækbræt.
  • Skær kødet ud på tværs af fibrene.
  • Drys en god flagesalt henover kødet og servér straks. Velbekomme.