Start med at fjerne den store sene som tidligere nævnt. Brug gerne en god skarp kniv. Afpuds herefter kødet for de værste hinder og sener og krydr med salt og peber på begge sider.
Vakuumpak kødet og hæld varmt vand i din sous vide (det gør opvarmningstiden kortere).
Indstil temperaturen som ønsket. Jeg satte min på 54 grader.
Kom posen i dit vandbad.
Lad kødet tilberede i 1,5 - 2 timer. Hvis du er i tvivl om kvaliteten på kødet, så giv det hellere 2 - 2,5 time.
Tag kødet ud af posen og tør det godt af - enten med et rent viskestykke eller noget køkkenrulle.
Giv kødet stegeskorpe. Giv dem ikke mere end 10-15 sekunder på hver side Jeg stegte nyretapperne på panden i ghee.
Tag kødet af panden og læg det over på et spækbræt.
Skær kødet ud på tværs af fibrene.
Drys en god flagesalt henover kødet og servér straks. Velbekomme.