Go Back
+ servings
Antal: 4 personer

Roastbeef på 2 måder

Forfatter: Gyldendal
Keyword: Danmark, Dansk mad, Forret, Frokost, Gæstemad, oksekød, Roastbeef, rugbrød, Smørrebrød

Ingredienser

Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat

  • 4 loaf Rugbrød
  • Smør
  • 12 loaf Roastbeef
  • 4 spsk. Peberrodscreme
  • 4 spsk. Agurkesalat
  • 4 spsk. Peberrod friskrevet
  • Salt og peber friskkværnet

Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg

  • 4 loaf Rugbrød
  • Smør
  • 12 loaf Rugbrød
  • 4 spsk. remoulade
  • 4 spsk. Agurkesalat
  • 4 spsk. Løg Stegte
  • Salt og peber friskkværnet

Sådan gør du

Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat

  • Smør de fire skiver rugbrød.
    Arrangér tre skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde.
    Læg 1 spsk. peberrodscreme på den ene side af kødet og 1 spsk. agurke-salat på den anden side.
    Pynt med revet peberrod, og drys med salt og peber.
     

Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg

  • Smør de fire skiver rugbrød.
    Arrangér 3 skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde.
    Læg 1 spsk. remoulade på den ene side af kødet og 1 spsk. agurkesalat på den anden side.
    Læg 1 spsk. ristede løg ovenpå, og drys med peber og salt.