Din skærm forbliver tændt
Blomkålscouscous
- 200 gram Blomkål
- 25 gram Frisk spinat
- 2 håndfulde Krydderurter hakkede, fx persille og basilikum
- 1/4 stk. Porre kan erstattes af 2 forårsløg
- 50 gram Ærter friske eller frosne
- 25 gram Saltede mandler
Dressing
- 2 spsk. Olivenolie
- 1/4 tsk. Dijonsennep
- 1/2 spsk. Honning flydende
- 1 stk. Lime saft og skal herfra
- Salt og peber
Start med dressingen: rør olie, dijon, honning og lime sammen og smag til med salt og peber.
Riv blomkålen på den grove side af rivejernet eller kør den en tur i minihakkeren og vend det i dressingen.
Hak spinat og krydderurter fint og vend i blomkålen.
Skær porren i tynde skiver og vend den i blomkålen sammen med ærterne.
Anret på tallerken og top med saltede, hakkede mandler.
Din skærm forbliver tændt