Go Back
+ servings
Blokålscouscous med grønt og saltede mandler
Antal: 2 personer

Blokålscouscous med grønt og saltede mandler

Blomkålen er vendt i en skøn dressing, som samler hele retten på fineste ris. Og det bedste; den kan laves på bare 15 minutter.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Salat
Keyword: Ærter, Blomkål, Kål, mandler, Nødder, Salat, Sund, Tilbehør, Urter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Blomkålscouscous

  • 200 gram Blomkål
  • 25 gram Frisk spinat
  • 2 håndfulde Krydderurter hakkede, fx persille og basilikum
  • 1/4 stk. Porre kan erstattes af 2 forårsløg
  • 50 gram Ærter friske eller frosne
  • 25 gram Saltede mandler

Dressing

  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1/4 tsk. Dijonsennep
  • 1/2 spsk. Honning flydende
  • 1 stk. Lime saft og skal herfra
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Start med dressingen: rør olie, dijon, honning og lime sammen og smag til med salt og peber.
  • Riv blomkålen på den grove side af rivejernet eller kør den en tur i minihakkeren og vend det i dressingen.
  • Hak spinat og krydderurter fint og vend i blomkålen.
  • Skær porren i tynde skiver og vend den i blomkålen sammen med ærterne.
  • Anret på tallerken og top med saltede, hakkede mandler.