Tag 1/3 af din dry rub fra og sæt den til side - den skal først bruges dagen efter. Brug nu den resterende 2/3 til at marinere kødet med: Gnub det godt ind i kødet og hele vejen rundt med fingrene.
Pak kødet ind i en vakuumpose og vakuumpak den.
Tilbered kødet i vandbadet i 24 timer ved 73 grader.
Efter de 24 timer tages kødet ud af posen, og væsken hældes på en kande for sig. Der er ret meget væske, men det gør ikke noget. Det væske, der er tilovers, kan du f.eks. koge ind til en skøn barbecue sauce.
Dub kødet tørt med et rent viskestykke eller noget køkkenrulle og læg kødet over i et ildfast fad.
Massér nu den resterende 1/3 af din dry rub ind i kødet og tilbered det i 30-45 minutter i ovnen på 200 grader varmluft. Du kan også tilberede den i en lukket grill.
Ydersiden af kødet må gerne blive sort. Det giver kun en lækker smag til kødet!
Tag kødet ud af ovnen.
Brug to gafler til at trevle kødet med.
Når alt kødet er trevlet, hældes en smule af væsken fra vakuumposen i fadet og røres godt rundt.
Til sidst kan du vende kødet med barbecuesauce.
Velbekomme.