Go Back
+ servings
Svineskank sous vide
Servings: 3 personer

Svineskank sous vide

Lækker mørt, saftigt og fuld af smag. Generelt er sous vide er god til at tilberede de "sejere" udskæringer hvor der er meget bindevæv. Derfor er svineskank ideelt til denne udskæring.
Kødet blev utrolig saftigt og mørt. så det er bestemt ikke sidste gang jeg laver det.
Author: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Gris, sous vide, Svinekød, Svineskanke
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 6 timer 30 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 750 gram Svineskanke
  • Salt og Peber
  • Salt
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Start med at ridse sværene på din skank.
    Krydr med salt og peber på begge sider.
    Vakuumpak kødet og tilbered i dit sous vide vandbad i 6 timer ved 85 grader.
    Tag kødet ud af posen og tør kødet godt af på alle sider. Brug enten et rent viskestykke eller køkkenrulle.
    Kom salt på kødet igen på begge sider og sæt kødet i en forvarmet 250 grader varmluft.
    Skanken skal være derinde indtil sværene er sprøde, det tager alt fra 20-30 minutter.