[the_ad id="142757"]
Madlavningstilstand Din skærm forbliver tændt
Mokkaskum 2 deciliter Piskefløde 0.5 deciliter Kaffe kan erstattes af fløde 200 gram Chokolade hakket, hvid eller mørk Rugbrødsbunde 150 gram Brun farin 5 stk. Æg delt i æggeblommer og hvider 150 gram Rugbrød kernefrit 50 gram Hasselnødder 50 gram Mandler 2 spsk. Kartoffelmel 2 spsk. Kakao pulver 2 tsk. Bagepulver 1 knivspids Salt Desuden 2 deciliter marmelade boysenbær- Topping 2 deciliter Hasselnødder grofthakket 50 gram Mælkechokolade grofthakket
[the_ad id="127284"]
Mokkaskum: Giv fløde og kaffe et kort opkog i en gryde.
Tag af varmen og tilføj chokolade, rør til det er smeltet.
Stil på køl et par timer, alternativt natten over.
Skal det gå hurtigt, kan du købe en chokomoussé på brev, der bar skal piskes op med mælk - så den klar til brug.
Bunde Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn.
Pisk farin og æggeblommer luftigt.
Blend rugbrød og nødder og vend i æggesnapsen sammen med kartoffelmel, kakao, salt og bagepulver.
Pisk hviderne stive og vend i.
Put dejen i en en springform og bag 20 minutter.
Samling af kagen Afkøl bunden, del den i 2.
Pisk choko/kaffeblandingen til en luftig skum og saml kagen med et lag skum og marmelade på hver bund.
Top med chokolade og nødder.
Madlavningstilstand Din skærm forbliver tændt