Go Back
+ servings
Antal: 4 personer

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

Forfatter: Henriette Kristiansen
Keyword: Frokost, Salat, Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

Couscous

  • 3 deciliter Couscous
  • 2 spsk. Olie
  • 0.5 tsk. Salt
  • 0.25 tsk. Peber
  • Kogende vand

Dressing

  • 2 deciliter Yoghurt naturel
  • 1.5 tsk. Honning flydende
  • 1 spsk. Mynte grofthakket
  • 0.5 tsk. Salt
  • 0.25 tsk. Peber

Desuden

  • 0.5 stk. Agurk
  • 200 gram Ærter friskbælgede
  • 1 deciliter oliven sorte
  • 2 deciliter Feta
  • 2 spsk. Purløg finthakket
  • Feldsalat 2 håndfulde
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rør kogende vand, olie, salt og peber sammen. Hæld bulgur i og lad det trække 8-10 minutter.
    Hæld overskydende vand fra og lad bulguren køle lidt.
    Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend i bulguren.
    Skær agurken i tern, hak oliven groft og del feldsalaten i blade ved at nippe bunden af de små buketter.
    Vend det hele i bulguren sammen med feta, ærter og purløg.
    Smag til med salt og peber.
    Server som tilbehør til kødretter