Opskrift på cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven
Frisk og cremet couscoussalat med krydderurter, oliven, feta og grønt.
En lynrørt dressing med mynte sørger for en frisk smag og agurker og ærter tilføjet knasende lethed. Sammen med salte oliven og cremet feta, får du et skønt mix i en let og lækker salat, der giver herligt modspil til mere tunge kødretter.
En salat der er nem at gå til og klar på 20 min.

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven
Ingredients
Couscous
- 3 deciliter Couscous
- 2 spsk. Olie
- 0.5 tsk. Salt
- 0.25 tsk. Peber
- Kogende vand
Dressing
- 2 deciliter Yoghurt naturel
- 1.5 tsk. Honning flydende
- 1 spsk. Mynte grofthakket
- 0.5 tsk. Salt
- 0.25 tsk. Peber
Desuden
- 0.5 stk. Agurk
- 200 gram Ærter friskbælgede
- 1 deciliter oliven sorte
- 2 deciliter Feta
- 2 spsk. Purløg finthakket
- Feldsalat 2 håndfulde
- Salt og Peber
Instructions
- Rør kogende vand, olie, salt og peber sammen. Hæld bulgur i og lad det trække 8-10 minutter. Hæld overskydende vand fra og lad bulguren køle lidt. Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend i bulguren. Skær agurken i tern, hak oliven groft og del feldsalaten i blade ved at nippe bunden af de små buketter. Vend det hele i bulguren sammen med feta, ærter og purløg. Smag til med salt og peber. Server som tilbehør til kødretter