ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

HENRIETTE KRISTIANSEN | 1. marts 2021

Frisk og cremet couscoussalat med krydderurter, oliven, feta og grønt.

En lynrørt dressing med mynte sørger for en frisk smag og agurker og ærter tilføjet knasende lethed. Sammen med salte oliven og cremet feta, får du et skønt mix i en let og lækker salat, der giver herligt modspil til mere tunge kødretter.

En salat der er nem at gå til og klar på 20 min.


Antal: 4 personer

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Couscous

  • 3 deciliter Couscous
  • 2 spsk. Olie
  • 0.5 tsk. Salt
  • 0.25 tsk. Peber
  • Kogende vand

Dressing

  • 2 deciliter Yoghurt naturel
  • 1.5 tsk. Honning flydende
  • 1 spsk. Mynte grofthakket
  • 0.5 tsk. Salt
  • 0.25 tsk. Peber

Desuden

  • 0.5 stk. Agurk
  • 200 gram Ærter friskbælgede
  • 1 deciliter oliven sorte
  • 2 deciliter Feta
  • 2 spsk. Purløg finthakket
  • Feldsalat 2 håndfulde
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rør kogende vand, olie, salt og peber sammen. Hæld bulgur i og lad det trække 8-10 minutter.
    Hæld overskydende vand fra og lad bulguren køle lidt.
    Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend i bulguren.
    Skær agurken i tern, hak oliven groft og del feldsalaten i blade ved at nippe bunden af de små buketter.
    Vend det hele i bulguren sammen med feta, ærter og purløg.
    Smag til med salt og peber.
    Server som tilbehør til kødretter

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.