Læg rejerne til optøning og lad dem ligge på et rent klæde/viskestykke til afdrypning.
Optø ligeledes rødspættefileterne, såfremt de er frosne, og sørg for at de er duppet lidt tørre.
Sæt en stegepande på komfuret og tænd på middelvarme.
Hæld olie på panden.
Tag to flade tallerkener frem.
Hæld æggehviderne på den ene tallerken og en blanding af rugmel, salt og peber på den anden.
Start med den ene rødspættefilet: Vend den først i æggehvide og derefter i rugmel. Sørg for at rugmelet er "klappet" godt fast på begge sider.
Læg den panerede rødspættefilet på panden, når den er blevet varm. Her skal den steges lækkert gylden og sprød i to minutter på hver side. I mellemtiden kan du gentage processen på den resterende rødspættefilet.
Smør rugbrødet med et lag smør.
Læg et blad krølsalat ovenpå hver rugbrødsskive.
Læg de lune, panerede rødspættefileter ovenpå salaten.
Tilføj en klat remoulade og pynt med tynde skiver af citron, de optøede rejer, dild og halverede cherrytomater.
Velbekomme.
Din skærm forbliver tændt
Noter
Du kan også bruge torskefilet i stedet for rødspætte.