Keyword: Iberico, Iberico gris, Nakkefilet, sous vide, Svinekød
Forb. tid: 1 timetime
Tilb. tid: 30 minutterminutter
[the_ad id="142757"]
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
1stk.Iberico Presa
Krydderiersalt og peber
35gramSmør
Olietil stegning
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Tag presaen ud af køleskabet cirka 60 minutter inden tilberedning, så den ikke er for kold, når den tilberedes.Krydr kødet med salt og peber på begge sider.Varm en pande op med olie. Når panden er varm, kommes smørret ved.Brun presaen på begge sider.Placer stegen i et ildfast fad. Har du et stegetermometer, så stik det i kødet på det tykkeste sted.Sæt kødet i en 180 grader varm ovn uden varmluft i cirka 20 minutter, eller indtil det har en kernetemperatur på 56 grader.Tag det ud og lad det hvile i 10 minutter.Skær stegen ud i tynde skiver.