Hak løg og hvidløg fint.
Varm en gryde op, tilsæt smør og rosmarin og steg løgene til de bliver klare og let brune – tilsæt salt og sukker undervejs.
Tilsæt tomatpure, oksekød og olie og skru op for blusset. Steg det godt – kødet skal være stegt og ikke kog
Tilsæt ca. 1 dl rødvin og rør godt rund. Det kød og løg der har sat sig i bunden af gryden skulle gerne løsne sig og give en masse smag til retten (det hedder en deglacering).
Lad vinen simre et par minutter, så alkoholen kan fordampe.
Tilsæt bouillon, Worcestershire sauce og laurbærblade og et skud peber.
Lad retten simre i 10 minutter.
Bland/ryst hvedemel og vand samme til en jævning og jævn så kødsovsen – prøv dig frem! Det er ikke sikkert, at du skal bruge det hele. Hvis du vil, så kan du lave en blanding af maizena og vand, så skal du bruge meget mindre maizena end hvedemel og den bliver glutenfri.
Smag sovsen til med salt og peber og giv den sovsekulør, så den får en dejlig mørk farve.
Fjern rosmarin- og laurbærbladene fra sovsen.
Hak persillen og kom den ovenpå millionbøffen ved servering.
Servér millionbøffen med en hjemmelavet kartoffelmos eller rodfrugtsmos. Spæd gerne op med noget syltet, f.eks. syltede rødbeder eller syltede asier.