Go Back
+ servings
Antal: 1 Portion

Knækbrød

Forfatter: Susanne
Keyword: Bagning, Brød, Brunch, Morgenmad, Snack, Tilbehør
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 1 deciliter Havregryn
  • 1 deciliter Sesamfrø
  • 1 deciliter Hørfrø
  • 1 deciliter Solsikkekerner
  • 1 deciliter Græskarkerner eller hakkede mandler
  • 3.5 deciliter Hvedemel eller speltmel
  • 1 tsk. Salt
  • 2 deciliter Vand koldt

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Dejen skal være ret klistret.
    Kom halvdelen af dejen ud på et stykke bagepapir.
    Læg endnu et stykke bagepapir over dejen og rul den tyndt ud mellem de to stykker papir, så dejen dækker hele fladen.
    Gentag processen med den anden halvdel af dejen.
    Læg de udrullede dejstykker på hver sin bageplade. 
    Fjern bagepapiret fra den øverste del af dejen på begge pladerne.
    Bag knækbrødet i ovnen ved 195 grader varmluft i cirka 10-15 minutter.
    Knækbrød

Noter

Er knækbrødet til glutenallergikere kan hvedemelet evt. erstattes af  bønnemel eller anden glutenfri mel.