Tag en stor skål og kom det hakkede kød og salt i skålen.
Rør kødet sejt med saltet med håndmikserens dejkroge.
Pil løget og riv det groft.
Rør løg, æg, havregryn, revet citronskal og hakket persille i kødet. Tilsæt mælk, til farsen har en passende konsistens.
Lad gerne farsen hvile i køleskabet i cirka 1 time (du kan dog sagtens bruge farsen med det samme, men den har godt af at hvile).
Opvarm en stor pande med smør og olie. Brun frikadellerne ved høj varme på begge sider, til de danner stegeskorpe. Lad være at komme for mange frikadeller ad gangen på panden, da temperaturen vil falde for meget, og kødet vil koge i stedet for at stege.
Steg frikadellerne færdige ved middel varme, til de er gennemstegte - stegetiden afhænger af størrelsen på frikadellerne, prøv at skære én over for at teste, om den er færdig.
Tag frikadellerne af panden. Læg dem evt. i et ildfast fad og hold dem varme i ovnen ved 120 grader, mens du laver sovsen.