Go Back
+ servings
Antal: 4 Portioner

Gammeldags hvidkål

3.50 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Mona
Keyword: Gryderet, Hvidkål, Kål, Mormormad, Tilbehør, vinter
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 500 gram Hvidkål kogt og hakket (fås på frost)
  • 25 gram Smør
  • 1.5 deciliter Piskefløde kan erstattes med mælk
  • 0.5 tsk. Muskatnød revet
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Den frosne hvidkål skal helst tøes op, før du går igang. Ellers kan du tø den langsomt op i gryden ved svag varme. 
    Tilsæt mælk eller fløde og varm godt igennem.
    Smag retten til med salt, peber og revet muskatnød. 

Noter

I opskriften bruges kål der er kogt og hakket. Bruger du frisk hvidkål, som du forinden selv koger, skal du beregne den dobbelte mængde.