450gramMørk chokoladeeller den chokolade, du bedst kan lide
Sådan gør du
Pisk sukker, brun farin og smør lyst og cremet med en elpisker.Tilsæt æggene et ad gangen - pisk godt imellem hvert æg.Bland mel, bagepulver, salt og vanillesukker sammen i en skål. Sigt melblandingen over i smør-æggemassen. Rør dejen sammen med en ske eller pisk ved aller-laveste hastighed. Stop, når dejen er samlet og ingredienserne er blandet. Du må ikke røre for længe, da dine cookies så vil blive forkerte i konsistensen.Hak chokoladen i store tern på størrelse med hasselnødder. Tilsæt den til dejen.Sæt med 2 spiseskeer dejen i klatter på bageplader med bagepapir. Husk afstand mellem hver kage, da de vil flyde ud. Bag dine cookies i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
Din skærm forbliver tændt
Noter
Når dejen er rørt sammen, kan du dele den i mindre portioner og røre forskelligt fyld i hver portion. Eksempler på fyld: