Sæt 1/3 af din rub til side, det skal først bruges dagen efter.
Brug 2/3 af din rub til at marinere dit kød med. Gnub det godt rundt ind i kødet, hele vejen rundt, med fingrene.
Pak kødet ind i en vakuumpose og vakuumpak den.
Tilbered kødet i sous vide/vandbad i 24 timer ved 73 grader. Efter de 24 timer tages kødet ud af posen og væsken hældes på en kande for sig. Der er ret meget væske, men det gør ikke noget. Det der er tilovers kan du f.eks. koge ind til en barbecue sauce.
Dub kødet tørt med et viskestykke/køkkenrulle og læg kødet på et ildfast fad.
Masser resten af din dry rub ind i kødet og tilbered det i 30-45 minutter i vonen (eller en grill) på 200 grader varmluft.
Kødets skal/bark må gerne blive sort, det giver kun en lækker smag til retten.
Tag kødet ud af ovnen.
Brug to gafler til at trevle kødet med.
Når al kødet er trevlet skal du hælde en smule af saften fra vakuumposen i fadet og rør godt rundt i det hele.