Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Kødfri, Tilbehør, Vegetar
Forb. tid: 5 minutterminutter
Tilb. tid: 30 minutterminutter
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
1stk.Porre
1spsk.Olivenolie
Frisk timian
Groft saltGod flagesalt
Sådan gør du
Skær toppen af porren og fjern det yderste lag.
Skold lynhurtigt dine friske timan og tør dem af.
Vask dem godt og grundigt og skær dem i 3-5 cm lange stykker.
Vend dem i olien, saltet og timianen og gnub det godt rundt med dine fingre.
Bag dem i ovnen i et ildfast fad ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.