Go Back
+ servings
Antal: 6 stk.

Porrer i ovn

Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Kødfri, Tilbehør, Vegetar
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Porre
  • 1 spsk. Olivenolie
  • Frisk timian
  • Groft salt God flagesalt

Sådan gør du

  • Skær toppen af porren og fjern det yderste lag.
  • Skold lynhurtigt dine friske timan og tør dem af.
  • Vask dem godt og grundigt og skær dem i 3-5 cm lange stykker.
  • Vend dem i olien, saltet og timianen og gnub det godt rundt med dine fingre.
  • Bag dem i ovnen i et ildfast fad ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.
  • Velbekomme.

Noter

Se f.eks. en anden opskrift på bagte porrer her.