Der findes et hav af varianter på karbonader. Hvor jeg kommer fra er en karbonade hakket svinekød (kan også være en blanding af hakket svinekød/kalv) der er paneret i rasp.
Author: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Gris, Hakket Svinekød, Svinekød
Forb. tid: 30 minutterminutter
Tilb. tid: 10 minutterminutter
[the_ad id="142757"]
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
450gramHakket svinekød
1deciliterRasp
1deciliterHvedemel
1stk.Æg
KrydderierSalt og peber
15gramSmør
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Tag kødet ud af køleskabet cirka 30 minutter før det skal tilberedes og del det i 4 lige store dele. Form dem som relativ flade hakkebøffer og krydr dem med salt og peber.
Lad kødet stå tildækket indtil de skal steges.
Tænd en pande på middelhøj varme og smelt smørret derpå. Når smørret bruser er karbonader klar til at komme på.
Fordel melet, et pisket æg og raspen på 3 tallerkener og vend dine karbonader i dem startende med melet, ægget og derefter raspen.
Steg dem i 5 minutter på hver side og server straks.
Brug evt. stegefedtet til at hælde oven på dine karbonader eller til sovsen.