Go Back
+ servings
Servings: 3 Portioner

Karbonader

Der findes et hav af varianter på karbonader. Hvor jeg kommer fra er en karbonade hakket svinekød (kan også være en blanding af hakket svinekød/kalv) der er paneret i rasp.
Author: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Gris, Hakket Svinekød, Svinekød
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 450 gram Hakket svinekød
  • 1 deciliter Rasp
  • 1 deciliter Hvedemel
  • 1 stk. Æg
  • Krydderier Salt og peber
  • 15 gram Smør
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Tag kødet ud af køleskabet cirka 30 minutter før det skal tilberedes og del det i 4 lige store dele. Form dem som relativ flade hakkebøffer og krydr dem med salt og peber.
  • Lad kødet stå tildækket indtil de skal steges.
  • Tænd en pande på middelhøj varme og smelt smørret derpå. Når smørret bruser er karbonader klar til at komme på.
  • Fordel melet, et pisket æg og raspen på 3 tallerkener og vend dine karbonader i dem startende med melet, ægget og derefter raspen.
  • Steg dem i 5 minutter på hver side og server straks.
  • Brug evt. stegefedtet til at hælde oven på dine karbonader eller til sovsen.

Noter

Brug f.eks. hjemmelavet rasp.