Start med at afpudse svinemørbraden og skær den i mindre stykker.
Hak løg og hvidløg, og steg dem i smør sammen med paprika og karry ved middelhøj varme, så karryen kan blive brændt lidt af og løgene får lidt farve. Når karryen "brændes af", fremhæves karryens smag.
Tilsæt kødet til løg, hvidløg, paprika og karry, og lad kødet stege, så det får en let stegeskorpe.
Tilsæt tomatpuréen og lad den få en smule farve. Derefter tilsættes ketchup, og det hele varmes rigtig godt igennem.
Tilsæt fløden og lad det småsimre til kødet er mørt. Det tager cirka 30 minutter.
På en separat pande opvarmes smør og olie, og champignon steges let gyldne. Tilsæt dem efterfølgende til retten.
Smag til med salt, peber, citronsaft og æbleeddike. Hvis du synes, retten mangler lidt smag, så tilsæt eventuelt fond (Vi anbefaler kalve-, okse - eller grøntsagsfond).
Inden retten serveres, steges baconen sprød og lægges på fedtsugende papir.
De sprøde baconstykker lægges over retten lige inden servering. Pynt retten af med persille.