En moderne klassikker brugt og nydt af mange. Der findes utrolig mange versioner af denne lækre dip. Her giver jeg mit bud på en lækker, cremet, velsmagende og vanedannende Guacamole
Forfatter: Food N' Fun
Ret: Tilbehør
Køkken: Mexikansk
Keyword: Aftensmad, Frokost, Snack, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutterminutter
Tilb. tid: 10 minutterminutter
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
2stk.AvocadoModne, en smule bløde men ikke brune i kødet!
2fedHvidløg
1stk.LøgEt lille halvt løg.. Eller et kvart løg.
1skiverJalapenosMed disse afgøres hvor stærk din DIP bliver.
1spsk.SalsaIgen, styrken af din smag kan varieres med Stærk SALSA
1tsk.Salt
1tsk.Peber
Sådan gør du
Alle ingredienser blandes i en skål og blendes, de kan også moses med en gaffel hvis du ønsker en mere grov Guacamole.
Så skal løg og hvidløg blot presses inden.
Nogle foretrækker Creme Fraiche og eller citronsaft i.
Jeg er mere til den rå Avocadosmag.
Guacamole kan bruges til mange ting. I vores glade børnehjem er det dog oftest Nachos og Mexikanske Pandekager det bliver brugt. Men som en almindelig DIP afløser den nemt den klassiske Holiday Dip :-D
Din skærm forbliver tændt
Noter
Guacamole kan bruges til mange ting. I vores glade børnehjem er det dog oftest Nachos og Mexikanske Pandekager det bliver brugt.Men som en almindelig DIP afløser den nemt den klassiske Holiday Dip :-D