Go Back
+ servings
Servings: 4 personer

Salat med asparges og feta

Author: madsglunde
Keyword: Asparges, Frokost, ost, Salat, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Salat

  • 500 gram Asparges grønne
  • Persille 1 håndfuld, hakket
  • 25 gram Pinjekerner
  • 75 gram Rucola
  • 100 gram Feta

Dressing

  • 1 fed Hvidløg presset
  • 2 tsk. Sød sennep
  • 1 stk. Citron kun saften
  • 1 spsk. Sukker eller honning
  • 3 spsk. Rapsolie eller citronolie
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

Dressing

  • 1. Alle ingredienser røres sammen på nær olien, til sukkeret er opløst.
    2. Til sidst tilsættes olien lidt ad gangen, i mens der røres rundt.
     

Salat

  • 1. Knæk bunden af aspargsene, og kom dem i gryde med kogende vand og godt med salt, giv dem 40 sekunder til 1 minutter (de skal stadig have godt med bid).
    2. Kom aspargesene i iskoldt vand så tilberedningen stopper.
    3. Pinjekernerne ristes på en tør pande til de bliver gyldne.
    4. Aspargesene skæres ud i mindre stykker, og kommes i en skål sammen med rucola og hakket persille.
    5. Det vendes sammen med dressingen, herefter kommes det på et fad/salatskål og fetaen smuldres ud over og der drysses med pinjekerner.