Go Back
+ servings
Antal: 2 personer

Sous Vide Pulled Chicken Sandwich

Fajita krydret og serveret med coleslaw!
Forfatter: Sebastian Jespersen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Keyword: Chicken, Fajita, Kylling, pulled Chicken, sandwich, sous vide
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 timer

Ingredienser

  • 450 gram Kyllingebryst filet
  • 1 pakke Fajita Spice Mix
  • 150 gram BBQ Sauce
  • 2 stk. baguette
  • 5 stk. Gulerødder
  • 0.5 stk. Hvidkål
  • 3 deciliter Creme Fraiche
  • 1 deciliter Mayonnaise
  • 0.5 deciliter Æblecidereddike
  • 1 tsk. Honning
  • 1 spsk. Dijon sennep
  • 2 tsk. Rørsukker
  • 1 tsk. Spidskommen knust
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Tænd din Sous Vide på 65 grader.
  • Læg kyllingerne i en vakuum pose sammen med BBQ sauce og Fajita Spice Mixen, vakuumer det og lig det i vandbadet, når det er varmt.
  • Snit gulerødder og hvidkål fint og bland det med creme fraiche, mayonnaise, honning, dijon sennep, æblecider eddike, knust spidskommen og smag til med salt og peber. Så er din coleslaw færdig og du kan sætte den på køl, indtil kyllingen er klar.
  • Når der er 15 minutter tilbage på kyllingen, tændes ovnen på 200 grader var luft. Når den er varm, puttes baguetterne i. Kyllingen tages op af Sous Vide, placer kyllinge brysterne og det resterende af posens indhold i et fad, og træk kyllingen fra hinanden med to gafler.
  • Tag baguetterne ud af ovnen, coleslawen ud af køleskabet, og så skal der ellers bare bygges nogle lækre sandwich.
  • God fornøjelse.