Go Back
+ servings
Servings: 2 personer

Lækre tunfrikadeller

Herhjemme er vi ikke så gode til at spise så meget fisk som vi burde. Derfor er en af vores nytårsforsæt at spise mere fisk i hverdagene. Dette er vi allerede begyndt med!
Author: madsglunde
Keyword: Aftensmad, Fisk, Frokost, Tun
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 2 can Tun tun i vand, afdryppet
  • 2 stk. Æg
  • 1 spsk. Creme Fraiche
  • 1 stk. Løg finthakket/revet
  • 2 fed Hvidløg
  • 50 gram Rasp
  • Krydderurter 1 håndfuld, eventuelt 2 tsk tørret dild
  • Citronsaft lidt
  • Salt og Peber
  • Olie lidt, til stegningen
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • 1. Rør alle ingredienserne godt sammen sådan at tunen bliver fordelt godt og du får en farslignende konsistens.
    2. Form frikadeller med en ske og steg dem på panden som almindelige frikadeller i lidt olie så de får lidt stegeflade.
    3. Server gerne med en skive frisk citron.