Go Back
+ servings
Servings: 1 Portioner

Aspargesolie

Author: Food_by_chrisnos
Keyword: Asparges, Stop Madspild, Tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 5 deciliter Olie neutral
  • 3 bundt Asparges kun ender og skræller
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Jeg bruger en neutral olie som rapsolie eller solsikkeolie.
    Luner olien op med skræller og ender.
    Lader det små simre i cirka 30 minutter.
    Olien skal kun simre, ikke koge eller fritere.
    Lader det hele trække til dagen efter og giver så det hele en ordentlig tur i blenderen.
    Cirka 10 minutter for fuld skrue.
    Sigter det igennem en finmasket sigte eller et klæde.
    Hældes på flasker og er nu klar til brug.
    Til 5 dl olie brugte jeg skræller og ender fra 3 store bundter hvide asparges. ?