Fyld en kasserolle med vand, og bring den i kog.Knæk roden af dine asparges, hvor de naturligt vil knække.Vend dem i lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.Slå ægget ud i en si, så den vandede del af æggehviden bliver siet fra.På den made undgår du, at æggehviden laver ‘slør’.Kom ægget op i en kop.Nu er du klar til at pochere æg.Sørg for, at vandet er lige under kogepunktet.Hald ægget i kasserollen, og lad det pochere i 3 minutter.Loft ægget op med en hulske, og mærk forsigtigt på blommen.Den skal vare blød, men ikke for blød.Giv ægget et minut mere, hvis det føles for blødt.Læg ægget på et rent viskestykke.
Grillet asparges
Grill dine asparges i 2 minutter på hver side.Arranger dem på et serveringsfad.Placer ægget ovenpå, og pynt med brøndkarse.Riv parmesan ud over tallerkenen, og færdiggør til sidst med et par dryp olivenolie.