Go Back
+ servings
Antal: 1 stort glas

Hjemmelavet Heinz ketchup

Forfatter: Per Asmussen
Keyword: burger, Dressing, fritter, Grill, Pølser, Sensommer, Tilbehør, usa

Ingredienser

  • 400 gram Tomatpure
  • 4 deciliter Eddike lagereddike
  • 80 gram Sukker
  • 30 gram Salt
  • 0.5 tsk. Nelliker stødt
  • 1 tsk. Aromat med top - kan undlades
  • 335 gram Glukosesirup
  • 1 tsk. Xanthan Gum

Sådan gør du

    1. Alle ingredienser, pånær sirup, kommes i blenderen.
    2. Blend det til en helt ensartet masse.
    3. Tilsæt løbende glukosesiruppen, imens blenderen stadig er i gang.
    4. Afslutningsvis tilsættes xanthangummi, stadig maskinen kører. Der skal kun tilsættes en lille smule ad gangen.
    5. Hæld den færdige ketchup på et glas og opbevar det på køl. Det kan som sagt holde sig i cirka 14 dage.