2dåseBønnerf.eks. kidney, butter, fava og sorte bønner
1dåseMajs
2stk.Tomaterstore
2stk.Peberfrugt
2stk.Avocado
1stk.Rødløg
30gramPersille
10gramKoriander
Dressing
1deciliterOlivenolie
2spsk.Honning
2spsk.Limesaft
0.5deciliterSherryvineddike
1tsk.Spidskommenstødt
1tsk.Korianderstødt
Salt og Peber
Tilbehør
200gramKyllingebryst
0.5tsk.Koriander
0.5tsk.Spidskommen
1tsk.Kanelægte/ceylon
2spsk.Olivenolie
2spsk.Honningeller agave
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Hæld bønnerne i et dørslag, skyl dem og lad dem dryppe af (du kan også udbløde tørrede bønner og koge dem, men så skal du i gang dagen før).Hæld vandet fra majsene.Skær tomat, peberfrugt og avocado i tern på ½ til 1 cm og smid dem i en salatskål.Hak rødløget fint og smid det op i salatskålen.Skyl urterne, fjern stænglerne og slyng eller dub urterne, så de ikke er våde.Hak nu urterne, gerne chiffonade, og smid dem op i salaten – gem evt. lidt til pynt.Når bønnerne er dryppet af tilføjer du også dem til salaten.Lav en dressing ved at blande alle ingredienserne i en skål og piske dem godt sammen med en gaffel.Hæld nu dressingen ud over salaten og vend den i – stil evt. salaten i køleskabet.Krydr kyllingen med salt og peber og steg den i olie, tag kyllingen af panden og lad den køle lidt.Pluk kyllingen i små stykker og fordel den på salaten.Drys krydderierne ud over kyllingen og hæld olie og honning udover og evt. lidt krydderurter.Servér med friskbagt brød.