Din skærm forbliver tændt
Cupcakedej
- 2 Æg
- 120 gram Smør
- 2.75 deciliter Sukker
- 3.66667 deciliter Hvedemel
- 0.5 tsk. Bagepulver
- 1.5 tsk. Vaniljesukker
- 2 pinch Salt
- 150 gram Mælk
- 1 deciliter Kakao pulver
Karamel
- 1 can Kondenseret mælk
- Flagesalt
Marengs
- 2 æggehvider
- 100 gram Sukker
Cupcakedej
-
Kom æg, smør og sukker i en skål og pisk det hvidt.
-
Kom hvedemel, bagepulver og vaniljesukkeret i en anden skål og rør det sammen.
-
Hæld på skift lidt af den tørre blanding og lidt af mælken over i skålen med den piskede masse.
-
Kom herefter kakaoen i og pisk det hele grundigt sammen.
-
Fyld dejen i dine forme, så de er godt halvt fyldt.
-
Bag dem ved 155 grader varmluft i en lille halv time - bagetiden afhænger af din ovn, så tjek dem.
-
Lad de færdigbagte cupcakes køle af på køkkenbordet.
Karamel
-
Kog dåsen i 3 timer under låg og lad den derefter afkøle i en time.
-
Rør flagesaltet rundt i karamellen. Du kan også se opskriften på karamelsaucen her.
-
Skær et hul i toppen af de afkølede cupcakes, så der er plads til en klat karamel (ungerne spiser med glæde "kageresterne").
-
Kom karamellen i hullet.
Marengs
-
Pisk hviderne og sukkeret sammen i en skål.
-
Kom marengsen på en sprøjtepose med tylle og sprøjt det på dine cupcakes, så hullet med karamellen dækkes til.
-
Brænd marengsen af med en gasbrænder.
-
Pynt af med rød skovsyre på toppen.
Din skærm forbliver tændt