Din skærm forbliver tændt
Kiksebund
- 3 deciliter Kiks knust - jeg brugte grahamskiks
- 4 spsk. Smør smeltet
- 0.666667 deciliter Rørsukker
Cremet limefyld
- 2 Æg
- 65 gram Kondenseret mælk
- 1.5 deciliter Limesaft
Kiksebund
-
Tænd ovnen på 175 grader celsius.
-
Hæld kiks, rørsukker og smør i en skål og rør det godt sammen til en våd, sandet masse.
-
Kom kiksemassen over i en tærteform (cirka Ø 24 centimeter). Pres det godt ned i formen og op ad siderne.
-
Bag bunden i den forvarmede ovn i 12 - 14 minutter.
-
Tag den færdigbagte bund ud af ovnen og sæt den til side.
Cremet limefyld
-
Slå æggene ud i en skål og tilsæt kondenseret mælk og limesaft.
-
Pisk det hele godt, indtil massen tykner lidt.
-
Hæld massen over kiksebunden i tærteformen.
-
Bag tærten i yderligere 15 minutter ved 175 grader celsius.
-
Tag den færdigbagte tærte ud af ovnen og sæt den i køleskabet i minimum 4 - 6 timer. Den bliver allerbedst af at stå på køl natten over.
-
Pynt eventuelt limetærten med revet limeskal inden servering.
Din skærm forbliver tændt