Go Back
+ servings
Servings: 1 skål

Hjemmelavet karrysalat

Så hvis du står med frokost-tjansen, så er det ret oplagt at røre en karrysalat sammen - det tager ikke mere end et kvarter! Her får du min opskrift på en hjemmelavet karrysalat, der tager kegler hver gang. Hjemmelavet karrysalat opskrift.
Author: Thomas Tranegaard Nielsen
Ret: Frokost, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Frokost, Julemad, Smørrebrød, Tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Mayonnaise:

  • 2 stk. Æggeblommer
  • 2 tsk. Dijonsennep
  • 15 milliliter Æblecidereddike
  • 3 gram Salt
  • 10 drej Peber fra kværnen
  • 3 deciliter Rapsolie cirka

Karrysalat

  • 50 gram Creme Fraiche 1/2 dl
  • 25 milliliter Honning
  • 1 spsk. Karry gerne World’s Best Curry Powder Project
  • 2 stk. Æg kogt smilende
  • 1-2 stk. Æbler pigeon, ingrid marie eller belle de boskop
  • 1 stk. Rødløg lille
  • 100 gram Kapers ca et glas
  • 20-30 stk. Cornichoner
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer, dijon, eddike, salt og peber sammen i en skål (plast eller glas).
  • Tilsæt olien en lille smule ad gangen mens du pisker.
  • Tilføj olie indtil du har en meget tyk mayonnaise.
  • Tilsæt creme fraiche, honning og karrypulver og rør godt sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Skær æg og æbler i tern.
  • Hak løg, kapers og cornichoner groft.
  • Rør det hele sammen med mayonnaisen.
  • Stil den på køl til den skal spises. Den kan med fordel laves en dag i forvejen, så smager karryen mere igennem.