Go Back
+ servings
Antal: 2 Portioner

Bowle med bagt kål

Forfatter: Gyldendal
Keyword: Aftensmad, Blomkål, Frokost, Linser, Spidskål, Tilbehør

Ingredienser

  • 100 gram Gulerødder delt på langs
  • 200 gram Spidskål skåret i tykke skiver
  • 200 gram Blomkål skåret i skiver a 1 cm
  • Hvidløg 2-3 fed, delt i halve
  • Krydderurter et par stænger rosmarin eller timian
  • 20 gram Jomfruolivenolie
  • Salt og peber
  • 75 gram Linser røde eller grønne, forkogt
  • 1 spsk. Pesto
  • 150 gram Protein i form af enten mager fisk eller fjerkræ eller 150 g hytteost

Sådan gør du

  • Stil ovnen på 175 grader varmluft.
    Fordel gulerødder, blomkål og spidskål på en bageplade med bagepapir.
    Fordel hvidløg, rosmarin, olie, salt og peber over grøntsagerne.
    Bag retten i ovnen i ca. 40 minutter.
    Vend grøntsagerne løbende.
    Del retten i 2 portioner, og server hver portion med kogte røde linser og pesto.
    Drys med salt.
    Server protein ved siden af.