Start med at hælde mælken i en kasserolle/gryde med en tyk bund.
Lun det på komfuret til det er lillefingervarmt.
Det må ikke være for varmt, når gæren kommer i, da det vil "dræbe" gæren.
Tag gryden af varmen og sluk komfuret.
Kom gær, sukker og salt i gryden og lad det opløse i mælken.
Tilsæt 300 gram af melet under omrøring. Du kan røre det ved håndkraft eller gøre som jeg og bruge en røremaskine.
Rør alle klumper af mel ud, så massen er helt glat.
Tilføj et æg ad gangen og rør det ud i dejen. Tilsæt endnu 300 gram mel - lidt ad gangen.
Rør dejen sammen, så der ingen klumper er. Skær det bløde smør ud i stykker og tilsæt lidt ad gangen til dejen. Sørg for at der ingen smørklumper er i dejen.
Tilsæt nu aktivt kul til dejen.
Hæld lidt af de sidste 100 gram mel i dejen under fortsat omrøring. Tilføj al melet, hvis det er nødvendigt, men stop, når dejen stadig er en smule klistret. Så er den nemlig perfekt.
Ælt dejen igennem. Det tager cirka 10 minutters tid.
Dæk skålen til, gerne med en badehætte, så den holder på fugten, og lad dejen hæve et lunt sted i 90 minutter.
Drys mel ud på bordet og hæld dejen ud herpå, når de 90 minutter er gået.
Del dejen i 10 lige store stykker og form hvert stykke til en rund bolle.
Tryk hver af de runde boller lidt flade.
Find to bageplader og beklæd dem med bagepapir.
Placér 5 boller på hver bageplade. Sæt bollerne til efterhævningen i 60 minutter.
Pisk nogle æggeblommer sammen i en skål. Forvarm ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme.
Pensl herefter hver bolle med et godt lag æggeblomme og drys til sidst med sesamfrøene.
Bag én bageplade i ovnen ad gangen og lad bollerne bage i 15 minutter.
Lad burgerbollerne afkøle lidt inden de skæres over og fyldes med en masse "Halloween-farvede" lækkerier, eksempelvis cheddarost,