Læg studentermassen imellem to stykker bagepapir og bank den, så den måler 16 x 26 cm.
Rul det sidste med en kagerulle, så overfladen bliver lige.
Fjern det øverste lag bagepapir. Smør et tyndt lag marmelade på mørdejsbunden og vend den udrullede studentermasse ‘på hovedet’ ud oven på marmeladen og fjern forsigtigt bagepapiret.
Rør flormelis godt sammen med æggehviden til en glasur.
Smør den ud over overfladen med en paletkniv og drys straks med finthakkede pistaciekerner og kakaonibs.
Stil ‘kagen’ i køleskabet i 1 times tid og skær den herefter til, så den nu måler 15 x 25 cm.
Dyp en skarp kniv i kogende vand og tør den af mellem snittene.
Del nu kagen i 25 lige store stykker på hver 3 x 5 cm (5 styk på den ene led og 5 på den anden).
Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal serveres.