[the_ad id="142757"]
Din skærm forbliver tændt
- 400 gram Svinespæk
- 100 gram Svær
- 3 deciliter fond Fra kogning af spæk og svær
- 75 gram Løg
- 50 gram Hvedemel
- 25 gram Salt
- 12 gram Sukker
- 0.5 stk. Muskatnød Fintreven
- 1 knivspids Peber Hvid
- 2 deciliter Sødmælk
- 600 gram Svinelever
[the_ad id="127284"]
Kog spæk og svær skåret i store stykker i ca. 20 minutter i vand.
Tag spæk og svær op af gryden og tag 3 dl suppe fra til leverpostejsfarsen.
Kør spæk, svær, suppe, løg, mel og krydderier i en blender og tilsæt mælk lidt ad gangen.
Bland massen med hakket lever og rør godt sammen.
Fordel farsen i to velsmurte postejforme og bag leverpostejerne i 45 minutter i vandbad med 2 cm vand i bradepanden ved 180° varmluft.
Din skærm forbliver tændt