Lækker opskrift på tacos lavet ud fra LCHF princippet. Det her er en god og famlievenlig ret, som kan tilpasses alt efter hvad man har i køleskabet.
Forfatter: Nanna Kielgast Freving
Ret: Hovedret
Keyword: Aftensmad, Frokost, LCHF
Forb. tid: 10 minutterminutter
Tilb. tid: 30 minutterminutter
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
Tacos
400gramRevet ostJeg bruger altid blandet af det jeg har i køleskabet. Jeg blandede denne gang mozzarella, havarti og cheddar). Men afhængigt af hvilken ost man bruger, får den smag derefter.
1tsk.Paprika
SaltEn smule
Guacamole
2stk.Avocado
4spsk.Creme Fraiche
SaltEfter smag
PeberEfter smag
CitronsaftEfter smag
Salat
0.5stk.Agurk
10stk.Cherrytomater
1pakkeFetaPuck
1stk.Løg
1pakkeolivenGlas
Hel Kylling
Salt
Peber
MayonnaiseEvt. chilimayo - kan undlades
Sådan gør du
Ostetacos
Rør osten sammen med krydderierne og fordel dem i 8 runde flade klatter på en bageplade med bagepapir på.
Bag dem i ovnen i 10 minutter eller til de er gyldne, tag dem ud og lad dem stå i 1 minut.
Hæng dem derefter over en kant, så de får tacoformen.
Fyld
Vask alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem imens fyldet gøres klart.
Jeg plejer at stege kyllingen mens tacoerne er i ovnen.
Server det hele samlet og evt. med lidt chilimayo.Bon Appétit