Go Back
+ servings
Antal: 5 personer

LCHF tacos med tilbehør

Lækker opskrift på tacos lavet ud fra LCHF princippet. Det her er en god og famlievenlig ret, som kan tilpasses alt efter hvad man har i køleskabet.
Forfatter: Nanna Kielgast Freving
Ret: Hovedret
Keyword: Aftensmad, Frokost, LCHF
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

Tacos

  • 400 gram Revet ost Jeg bruger altid blandet af det jeg har i køleskabet. Jeg blandede denne gang mozzarella, havarti og cheddar). Men afhængigt af hvilken ost man bruger, får den smag derefter. 
  • 1 tsk. Paprika
  • Salt En smule

Guacamole

  • 2 stk. Avocado
  • 4 spsk. Creme Fraiche
  • Salt Efter smag
  • Peber Efter smag
  • Citronsaft Efter smag

Salat

  • 0.5 stk. Agurk
  • 10 stk. Cherrytomater
  • 1 pakke Feta Puck
  • 1 stk. Løg
  • 1 pakke oliven Glas
  • Hel Kylling
  • Salt
  • Peber
  • Mayonnaise Evt. chilimayo - kan undlades

Sådan gør du

Ostetacos

  • Rør osten sammen med krydderierne og fordel dem i 8 runde flade klatter på en bageplade med bagepapir på.
  • Bag dem i ovnen i 10 minutter eller til de er gyldne, tag dem ud og lad dem stå i 1 minut.
  • Hæng dem derefter over en kant, så de får tacoformen. 

Fyld

  • Vask alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
  • Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem imens fyldet gøres klart.
  • Jeg plejer at stege kyllingen mens tacoerne er i ovnen. 
  • Server det hele samlet og evt. med lidt chilimayo.
    Bon Appétit