Go Back
+ servings
4

Rød karrygryde med ris og kyllingekødboller

Forfatter: Henriette Kristiansen
Keyword: Aftensmad, Asien, Hakket Kylling, Kylling, Sauce
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

Kyllingekødboller

  • 450 gram Hakket Kylling
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • 1 clove Hvidløg knust
  • 0.5 stk. Løg finthakket
  • 1 tsk. Rød karry paste
  • 2 spsk. Fiskesauce
  • Smør til stegningen

Rød karrysovs

  • 2 clove Hvidløg finthakket
  • 1 stk. Løg finthakket
  • 1 stk. Rød peberfrugt i strimler
  • 1 can Kokosmælk stor
  • 2 spsk. Peanutbutter
  • 2 tsk. Rød karry paste
  • 1 spsk. Limesaft
  • 3 spsk. Fiskesauce

Tilbehør

  • Krydderurter efter smag
  • Ris grove.

Sådan gør du

Kødboller

  • Rør alle ingredienser sammen til en fars.
    Form små kødboller og steg dem i lidt smør, til de er gyldne på alle sider.
    Tag dem af panden.
     

Sovs

  • Svits hvidløg, løg og peberfrugt på panden 3-4 minutter.
    Tilsæt resterende ingredienser og giv sovsen et opkog.
    Lad simre 5 minutter.
    Smag evt. til med mere karrypasta, fiskesovs og/eller lime.
    Put kødbollerne på panden og lad dem simre med et par minutter.
    Server hele herligheden med grove ris og lidt friske krydderurter på toppen ???
    Rød karrygryde med ris og kyllingekødboller