Din skærm forbliver tændt
- 0.666667 deciliter Smør smeltet
- 100 milliliter Mælk
- 20 gram Gær
- 2 Æg det ene til pensling
- 1 tsk. Salt
- 5.5 deciliter Tipo 00
- Hvidløgssmør mængde efter behov
- 70 gram Revet ost fx cheddar
- Mozzarella
- Salt og peber fra kværn
-
Rør det smeltede, lune smør sammen med mælken.
-
Rør gæren ud i blandingen og tilføj herefter det ene æg, salt og halvdelen af melet.
-
Rør det hele godt sammen og tilføj dernæst resten af melet lidt ad gangen under omrøring. Dejen skal blive blød og smidig.
-
Sæt dejen til hævning ved stuetemperatur i 40 minutter.
-
Drys bordpladen med lidt mel og rul dejen ud i en kvadratisk form på en 0,5 centimeters tykkelse.
-
Smelt hvidløgssmørret og pensl det udover dejen.
-
Bland begge typer ost sammen med salt og peber og drys det ovenpå dejen.
-
Skær dejen ud i skiver på den korte led.
-
Læg skiverne i en form beklædt med bagepapir, så de overlapper hinanden lidt som vist.
-
Lad det stå og hæve i brødformen i tre kvarter.
-
Pisk det sidste æg og pensl det udover det hævede brød.
-
Sæt brødet i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Din skærm forbliver tændt