150gramRevet ostJeg plejer at bruge mozzarella eller cheddar og mozzarella
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Pandekagefyldet
Skræl løg, hvidløg og guleroden.Hak dem alle i mindre stykker sammen med peberfrugten(rne).Tænd en sauterpande på middelhøj varme og kom olien på den.Når olien er varm tilsættes karry så den kan nå at blive "brændt af" inden kødet kommer på.Tilsæt kødet og når det har fået lidt stegeskorpe skal det tages af panden og lægges i en skål.Kom lidt mere olie på panden og giv alle grønsagerne en smule stegeskorpe.Hæld kødet tilbage i panden og krydr det med salt, peber, paprika, cayennepeber og chilipulver.Tilsæt hvidvin, citronsaft og eddike og når det koger skrues der ned på lav varme, så det kan simre i 15-20 minutter.Fyldet er nu klar til at komme i pandekagerne.Jeg gør typisk det at jeg lægger så mange pandekager som jeg kan ud på mit køkkenbord og kommer en spiseskefuld fyld i hver pandekager sammen med lidt revet ost.Jeg folder dem typisk firkantede, så er de nemmere at komme i et ildfast fad.Lav 2 fade med 8-10 stykker i hver (afhængig af størrelsen på pandekagerne og dit fad) og drys revet ost henover.Kom fadet(ene) i ovnen ved 200 grader varmluft og tilbered dem indtil at de bliver gyldne.Det tager cirka 10-15 minutter. Alt er tilberedt, så det handler kun om at osten skal smelte.Server med haricots verts, coleslaw eller en salat.