Go Back
+ servings
Servings: 4 personer

Fyldte pandekager med kylling

Lækre fyldte madpandekager med kylling, grønt og ost går man sjældent galt i byen med. Det smager dejligt og kræver ikke det store arbejde at lave.
Author: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Hakket Kylling, Hverdagsmad, Kylling, Pandekager
Forb. tid: 40 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 20 stk. Pandekager Madpandekager
  • 1 spsk. Olie Smagsneutral
  • 0.5 spsk. Karry
  • 2 stk. Løg Du kan nøjes med ét hvis det er stort løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 1 stk. Gulerødder
  • 400 gram Hakket Kylling
  • Krydderier Salt, peber, paprika, cayennepeber og chilipulver/flager
  • 2 deciliter Hvidvin
  • Citronsaft
  • Æbleeddike
  • 150 gram Revet ost Jeg plejer at bruge mozzarella eller cheddar og mozzarella
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

Pandekagefyldet

  • Skræl løg, hvidløg og guleroden.
    Hak dem alle i mindre stykker sammen med peberfrugten(rne).
    Tænd en sauterpande på middelhøj varme og kom olien på den.
    Når olien er varm tilsættes karry så den kan nå at blive "brændt af" inden kødet kommer på.
    Tilsæt kødet og når det har fået lidt stegeskorpe skal det tages af panden og lægges i en skål.
    Kom lidt mere olie på panden og giv alle grønsagerne en smule stegeskorpe.
    Hæld kødet tilbage i panden og krydr det med salt, peber, paprika, cayennepeber og chilipulver.
    Tilsæt hvidvin, citronsaft og eddike og når det koger skrues der ned på lav varme, så det kan simre i 15-20 minutter.
    Fyldte pandekager med kylling
    Fyldet er  nu klar til at komme i pandekagerne.
    Jeg gør typisk det at jeg lægger så mange pandekager som jeg kan ud på mit køkkenbord og kommer en spiseskefuld fyld i hver pandekager sammen med lidt revet ost.
    Jeg folder dem typisk firkantede, så er de nemmere at komme i et ildfast fad.
    Lav 2 fade med 8-10 stykker i hver (afhængig af størrelsen på pandekagerne og dit fad) og drys revet ost henover.
    Kom fadet(ene) i ovnen ved 200 grader varmluft og tilbered dem indtil at de bliver gyldne.
    Det tager cirka 10-15 minutter. Alt er tilberedt, så det handler kun om at osten skal smelte.
    Fyldte pandekager med kylling
    Server med haricots verts, coleslaw eller en salat.
    Fyldte pandekager med kylling