Go Back
+ servings
Antal: 8 personer

Flanksteak sous vide

En perfekt saftig og rosa flanksteak tilberedt i sous vide. En udskæring, der nemt får for meget - med denne opskrift sidder den lige i skabet hver gang!
Forfatter: Gæsteindlæg
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Keyword: Aftensmad, Flanksteak, oksekød, sous vide
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 7 timer 5 minutter

Ingredienser

  • 2 kilogram Flanksteak
  • Salt og peber friskkværnet
  • 1 spsk. Olie til stegning

Sådan gør du

  • Indstil din sous vide på 55 grader.
  • Krydr kødet med friskkværnet salt og peber og læg det i en vakuumpose.
  • Forsegl posten og sænk den ned i vandbadet.
  • Lad den tilberede i 7 timer.
  • Tag posen op af vandbadet og pak kødet ud.
  • Tør kødet af med et rent viskestykke og krydr igen med friskkværnet salt og peber.
  • Varm olien op i en støbejernspande og brun kødet af på begge sider - omkring 1 minut på hver side.
  • Skær kødet ud som tidligere beskrevet og servér straks med dit favorittilbehør.

Noter

Kødet er tilberedt med denne sous vide stav fra Yedihousewareaooliances.com:
Sous vide stav-(c)yedihousewareappliances.com