En perfekt saftig og rosa flanksteak tilberedt i sous vide. En udskæring, der nemt får for meget - med denne opskrift sidder den lige i skabet hver gang!
Forfatter: Gæsteindlæg
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Keyword: Aftensmad, Flanksteak, oksekød, sous vide
Forb. tid: 2 minutterminutter
Tilb. tid: 7 timertimer5 minutterminutter
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
2kilogramFlanksteak
Salt og peberfriskkværnet
1spsk.Olietil stegning
Sådan gør du
Indstil din sous vide på 55 grader.
Krydr kødet med friskkværnet salt og peber og læg det i en vakuumpose.
Forsegl posten og sænk den ned i vandbadet.
Lad den tilberede i 7 timer.
Tag posen op af vandbadet og pak kødet ud.
Tør kødet af med et rent viskestykke og krydr igen med friskkværnet salt og peber.
Varm olien op i en støbejernspande og brun kødet af på begge sider - omkring 1 minut på hver side.
Skær kødet ud som tidligere beskrevet og servér straks med dit favorittilbehør.