Go Back
+ servings
Antal: 4 Portioner

Salat med feta

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Keyword: Grønt og godt, Kål, Salat, Spidskål, Sund, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 0.5 stk. Spidskål
  • 1 stk. Æbler
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • Syltede rødløg
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Sukker
  • 2 spsk. Olie gerne rapsolie
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Skær spidskål i kvarte på langs og snit den meget fint.
    Skyl peberfrugten og fjern kerner og frøstol. Skær den i meget små tern.
    Vask æblet og skær det i kvarte. Fjern kernehuset og skær det i meget små tern.
    Bland snittet spidskål samt tern af æble og peberfrugt i en skål. Tilsæt skiver af syltede rødløg til salaten.
    Pisk citronsaft, sukker og olie sammen i en skål og smag dressingen til med salt og peber. 
    Server salaten som tilbehør til kød eller gryderetter, der trænger til et grønt tilbehør.