Keyword: Grønt og godt, Kål, Salat, Spidskål, Sund, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutterminutter
Tilb. tid: 10 minutterminutter
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
0.5stk.Spidskål
1stk.Æbler
1stk.Rød peberfrugt
Syltede rødløg
2spsk.Citronsaft
1tsk.Sukker
2spsk.Oliegerne rapsolie
Krydderiersalt og peber
Sådan gør du
Skær spidskål i kvarte på langs og snit den meget fint.Skyl peberfrugten og fjern kerner og frøstol. Skær den i meget små tern.Vask æblet og skær det i kvarte. Fjern kernehuset og skær det i meget små tern.Bland snittet spidskål samt tern af æble og peberfrugt i en skål. Tilsæt skiver af syltede rødløg til salaten.Pisk citronsaft, sukker og olie sammen i en skål og smag dressingen til med salt og peber. Server salaten som tilbehør til kød eller gryderetter, der trænger til et grønt tilbehør.