Go Back
+ servings
Servings: 4 Portioner

Tunsalat på brød

Lækkert til sandwichen eller til frokostbordet
Author: Ronnie
Keyword: Brød, Frokost, Tun
Tilb. tid: 10 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 1 can Tun Helst i olie
  • 2 spsk. Ærter
  • 2 spsk. Majs
  • 1 deciliter Creme Fraiche
  • 1 deciliter Mayonnaise
  • 1 dash Citronsaft
  • 1 pinch Paprika
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Olien dryppes fra dåsen med tun og indholdet fyldes i en skål og findeles med en gaffel.
    Mayo og creme fraiche tilsættes skiftevis lidt ad gangen og arbejdes ind med gaflen indtil den ønskede konsistens opnås. Jeg foretrækker at den ikke er for "våd", men det er jo smag og behag. Majs og ærter tilsættes og røres ind i massen.
    Tunsalat i skålen
    Citronsaft tilsættes efter smag, jeg tilsætter en lille smule for at give lidt syrlighed uden at den kommer til at smage for meget at citron.
    Fyldes i sandwichbrød eller anrettes på små stykker rugbrød (evt. ristet) eller flutes og drysses let med paprika.
    Tunsalat

Noter

Nogle vælger at tilføje forårsløg eller almindelige løg til opskriften, men jeg foretrækker den bløde smag som mayo og creme fraiche giver alene.
I stedet for paprika kan der drysses med chilipulver eller -flager, som også passer fint til retten.