Go Back
+ servings
Servings: 5 stk.

Krebinetter

Med fare for at få en del af den danske befolkning efter hos, tillader vi os at komme med vores bud på en lækker opskrift på krebinetter. Vores version er lavet på en hakket svinekødsfars (a' la' frikadelle) og dobbelpaneret i raps.
Author: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Danmark, Dansk mad, Frokost, Gris, Hakket Svinekød, Svinekød
Forb. tid: 35 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 450 gram Hakket svinekød
  • 1 stk. Løg Revet
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 1 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Peber
  • 2 deciliter Rasp
  • 2 deciliter Hvedemel
  • 2 stk. Æg
  • 20 gram Smør
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Farsen: Start med at røre saltet ind i kødet i en stor skål.
  • Riv løget fint på et rivejern og bland alle ingredienserne sammen med kødet.
  • Rør det godt sammen og lad farsen trække i køleskabet i minimum 15 minutter, dog gerne længere tid.
  • Sørg for at farsen har stuetemperatur de skal steges. Det gør at de bliver stegt frem for kogt.
  • Krebinetterne skal veje 90 gram hver og oval formes. Samtidig skal de dobbelpaneres: Dvs. vend dem i melet, de piskede æg og derefter raspen og gentag processen en gang til. Smelt smørret ved middelhøj varme i en stor pande og lad det bruse op inden krebinetterne kommer på panden.
  • Steg dem i cirka 6 minutter på hver side og de er nu klar til servering.
  • Brug evt. stegefedtet til at hælde oven på dine krebinetter eller til sovsen.

Noter

Brug f.eks. hjemmelavet rasp.