Rør ketchup, Worcestershire sauce, sojasauce, østerssauce, sukker og risvinseddike sammen i en skål, til sukkeret er opløst.
Kog nudlerne i rigeligt vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og vend nudlerne med lidt olie.
Skær kylling i tynde strimler. Snit hvidkål i 0,5 cm brede strimler. Skær gulerod og forårsløg i julienne, peberfrugt i 0,5 x 4 cm strimler, og champignon i 0,5 cm tykke skiver.
Opvarm halvdelen af olien i en stor pande ved høj varme. Krydr kylling med salt og peber, og steg i 4 minutter, til den er gylden og netop gennemstegt. Læg kyllingen til side.
Kom resten af olien på panden. Tilsæt ginger garlic paste og steg i 20 sekunder, til det dufter.
Tilsæt kål, gulerod, champignon og peberfrugt. Steg i 3 minutter under omrøring. Hvis din pande ikk er stor nok, så steg én grøntsag ad gangen!
Tilsæt kylling og nudler. Hæld saucen over og vend kraftigt rundt i 2 minutter, til nudlerne er tildækkede, og saucen karamelliserer let.
Vend forårsløg i kort inden servering.
Anret rygende varmt og top med sesam, syltet ingefær og evt. nori.