Go Back
+ servings
Chicken Yakisoba
Servings: 4 servings

Yakisoba stir fry med kylling

En lækker japansk inspireret stir fry med kylling og nudler i en smagfuld sauce.
Ret: Hovedret
Køkken: Asiatisk, Japansk
Keyword: hurtig, Kylling, Nudler, stir fry
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Calories: 550kcal

Grej

  • 1 stor pande til stegning
  • 1 Skål til sauce
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Sauce

  • 60 gram Ketchup
  • 45 gram Worcestershire sauce
  • 45 gram Sojasauce
  • 30 gram Østerssauce
  • 30 gram Sukker
  • 15 gram Risvinseddike

Stir fry

  • 350 gram Nudler f.eks. ramen nudler
  • 600 gram Kyllingebryst
  • 70 gram Olie neutral
  • 300 gram Hvidkål
  • 200 gram Gulerod
  • 180 gram Rød peberfrugt
  • 250 gram Champignon
  • 150 gram Forårsløg
  • 60 gram Ginger garlic paste eller 30 gram hvidløg og 30 gram frisk ingefær der er revet

Topping

  • 30 gram Syltet ingefær beni shoga
  • 15 gram Sesamfrø ristede
  • 15 gram Nori tørret, valgfrit
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Rør ketchup, Worcestershire sauce, sojasauce, østerssauce, sukker og risvinseddike sammen i en skål, til sukkeret er opløst.
  • Kog nudlerne i rigeligt vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og vend nudlerne med lidt olie.
  • Skær kylling i tynde strimler. Snit hvidkål i 0,5 cm brede strimler. Skær gulerod og forårsløg i julienne, peberfrugt i 0,5 x 4 cm strimler, og champignon i 0,5 cm tykke skiver.
  • Opvarm halvdelen af olien i en stor pande ved høj varme. Krydr kylling med salt og peber, og steg i 4 minutter, til den er gylden og netop gennemstegt. Læg kyllingen til side.
  • Kom resten af olien på panden. Tilsæt ginger garlic paste og steg i 20 sekunder, til det dufter.
  • Tilsæt kål, gulerod, champignon og peberfrugt. Steg i 3 minutter under omrøring. Hvis din pande ikk er stor nok, så steg én grøntsag ad gangen!
  • Tilsæt kylling og nudler. Hæld saucen over og vend kraftigt rundt i 2 minutter, til nudlerne er tildækkede, og saucen karamelliserer let.
  • Vend forårsløg i kort inden servering.
  • Anret rygende varmt og top med sesam, syltet ingefær og evt. nori.

Noter

Tilsæt nori for ekstra smag og tekstur.

Nutrition

Serving: 400gram | Calories: 550kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 35g | Fat: 20g