Go Back
+ servings
Antal: 6 stk.

Mini müslitærter med yoghurt og bær

Forfatter: Henriette Kristiansen
Keyword: Brunch, Morgenmad, Nødder
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Müslitærter

  • 50 gram Peanutbutter
  • 60 gram Sirup
  • 2 spsk. Kokosolie
  • 100 gram Havregryn
  • 25 gram Mandler hakkede, du kan sagtens bruge andre nødder
  • 1 stk. Moden Banan
  • 1 pinch Salt

Topping

  • Skyr eller græsk yoghurt
  • Bær friske
  • nødder hakkede
  • Sirup evt.

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader, almindelig ovn.
    Peanutbutter, sirup og kokosolie varmes forsigtigt i en gryde til det smeltet sammen.
    Tag gryden af varmen og rør havregryn, mandler, banan og salt i.
    Massen fordeles i muffinsforme beklædt med bagepapir og trykkes godt ned i bunden og lidt op langs siderne, så der formes små tærter.
    Det er nemmest at bruge en muffinsbageplade, da de er faste i formen.
    Bages ved 175 grader i cirka 15 minutter. De skal være let gyldne.
    Server med skyr, frugt og et skvæt sirup