Hæld vand i røreskålen og bland med fordejen.
Tilsæt mel og bland det hele sammen.
Dæk skålen og lad dejen autolysere i 60 minutter (autolyse = lad dejen passe sig selv).
Tilsæt salt og kør dejen på lav hastighed ca. 15 minutter.
Sæt hastigheden op rør dejen til den slipper bunden og siderne af skålen. Dæk skålen og lad dejen hæve 2-3 timer, eller til den er hævet til knap dobbelt størrelse.
Hæld dejen ud på bordet, spænd den op (pre shape) og lad den hvile på bordet 15 minutter.
Form dejen (se på youtube) og læg den i en hævekurv drysset med rismel. Lad brødet hæve til lige under dobbelt størrelse – ca. 2 timer.
Tænd ovnen 1 time før brug og sæt den til 250 grader celsius – bruge gerne et bagestål. Vend brødet ud på et stykke bagepapir eller på en spade drysset med mel og snit brødet, som du har lyst – husk at vinkle barberbladet skarpt!
Bag brødet 10 minutter ved 250 grader celsius med damp, derefter 10 min. uden damp, skru så ned på 220 grader celsius og bag brødet yderligere 25 minutter. Tag brødet ud af ovnen og lad det køle på en rist i mindst 30 minutter.
Nyd det med et godt lad god smør og en kop kaffe.