Start med at smøre bradepanden med smør.
Dernæst tilføjes det første lag filodej.
Jeg tilføjer cirka 2 stykker, før jeg tilføjer endnu et stykke af dejen.
Forsæt på denne måde, indtil du har brugt halvdelen af dejen.
Hak mandler og pistacienødder meget fint!
Jeg bruger en minihakker, da jeg synes det er nemmere.
Tilføj de hakkede nødder på dejen, og forsæt nu metoden ved at tilføje et stykke dej ovenpå.
Forsæt med dej og smør, indtil der ikke er mere dej.
Når dejen er brugt, smøres der smør på toppen, og kagen skæres ud i de stykker du ønsker.
Jeg skærer typisk mine i forskellige størrelser.
Sæt nu din baklava i ovnen på 180 grader, i cirka en halv time.
Når den er gylden, er den færdig!
Lav nu sukkermassen, ved at koge sukker op med vand og citronsaft.
Dette hældes over dine baklava, med det samme de er ude af ovnen (siruppen skal være kølet af, inden den hældes over! Så det er en god idé at lave den med det samme kagen er i ovnen).
Bon appetit.